
Sada 3 nožů Opinel

Rozpálíme si v pánvi řepkový olej a přidáme houby a cizrnu a restujeme 3 minuty.
Poté přidáme tymián, oregáno a na plátky nakrájený česnek, restujeme další 1 minutu.
Přidáme cca 150 ml zeleninového vývaru, citronovou šťávu, osolíme a opepříme. Necháme cca 5 minut provařit.
V jiném hrnci přivedeme k varu zbytek vývaru (1500 ml) a mléko.
Poté přisypeme polentu a vaříme 4 minuty za stálého míchání.
Vmícháme na jemno nastrouhanou mozzarellu a odstavíme.
Polentu rozdělíme do 4 misek a podáváme s 1/4 houbové směsi.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jednoduchý oběd, pochutnali jsme si :) přidala jsem ke směsi ještě hrášek
Výborná chuťová kombinace 🙂 doporučuji místo mozzarelly přidat parmezán 👌
Skvělé! K houbám jsem přidala cibulku a super 👍