
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Kuřecí maso očistěte, nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a smíchejte s mletou paprikou.
Švestky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtky (pokud používáte sušené, nakrájejte je napůl, a pokud jsou malé, tak je nechte vcelku).
Na jehlu napichujte střídavě kuřecí maso a švestky.
Hotové špízy polijte olivovým olejem a citronovou šťávou.
Rozpalte si pánev nebo gril a špízy opékejte ze všech stran (na středním až silném plameni 10–15 minut nebo dokud nebude maso hotové).
Mezitím si oloupejte brambory a nakrájejte je na čtvrtky. Poté je dejte do hrnce s osolenou vodou a vařte cca 25 minut na středním plameni.
Po uvaření brambory sceďte, přidejte máslo a smetanu a pomocí metličky vyšlehejte v kaši.
Hotové špízy podávejte s bramborovou kaší.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné!
Automaticky přeloženo z slovenštiny
V surovinách jsou brambory, v receptu je rýže...máslo a smetana jsou také uvedeny, ale v receptu nejsou použity 😁
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Rychle a velmi chutné