HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 538 kcal
  • 42,1 g bílkovin
  • 14,5 g tuků
  • 55,5 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si pekáč.

2

Kuřecí prsa očistěte, osolte a opepřete.

3

Brambory důkladně očistěte kartáčkem pod tekoucí vodou, ale neloupejte. Poté je nakrájejte na čtvrtiny a osolte.

4

Kuřecí prsa s bramborami dejte do pekáče.

5

Společně vyšlehejte smetanu, kuřecí vývar, tymián, rozmarýn, olivový olej a hořčici a touto směsí maso s bramborami zalijte.

6

Dejte do trouby a pečte 30–40 minut na 180 °C.

7

Pekáč z trouby vyjměte, přidejte hrst čerstvého špenátu, nechte chvíli zchladnout a poté podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Weronika Szafrańska
19. února 2025

Rozhodně recept, který potřebuje doladit. V době, kdy se brambory pečou, je maso již suché. Bylo by dobré dát brambory do trouby předem nebo je předem předvařit. Celé to chutná dobře

Automaticky přeloženo

Katka Bartošová
15. března 2024

Jen bych opakovala to, co už v komentářích zaznělo. Recept je rozhodně třeba upravit.

Karolínka3
24. února 2024

dobře

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních