HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 538 kcal
  • 42,1 g bílkovin
  • 14,5 g tuků
  • 55,5 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

4 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si pekáč.

2

Kuřecí prsa očistěte, osolte a opepřete.

3

Brambory důkladně očistěte kartáčkem pod tekoucí vodou, ale neloupejte. Poté je nakrájejte na čtvrtiny a osolte.

4

Kuřecí prsa s bramborami dejte do pekáče.

5

Společně vyšlehejte smetanu, kuřecí vývar, tymián, rozmarýn, olivový olej a hořčici a touto směsí maso s bramborami zalijte.

6

Dejte do trouby a pečte 30–40 minut na 180 °C.

7

Pekáč z trouby vyjměte, přidejte hrst čerstvého špenátu, nechte chvíli zchladnout a poté podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Katka Bartošová
15. března 2024

Jen bych opakovala to, co už v komentářích zaznělo. Recept je rozhodně třeba upravit.

Karolínka3
24. února 2024

dobře

znwr5b8z67privaterelayappleidcom
20. ledna 2024

Brambory ani maso jsme nepředvařili, takže jsme to museli nechat vařit o něco déle, ale vyšlo to moc dobře a všechno bylo měkké 😊

Automaticky přeloženo

hodnocení_1471696
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních