HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 139 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 12 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

4 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve oloupejte a nahrubo nastrouhejte kedlubnu.

2

Ve větším hrnci na středním plameni rozehřejte 3 lžíce olivového oleje.

3

Do rozpáleného oleje přidejte najemno nakrájenou cibuli a na středním plameni opékejte 4–5 minut.

4

Poté přidejte dijonskou hořčici, kmín a bobkový list a vše opékejte další 1 minutu na středním plameni.

5

Následně do hrnce přidejte nahrubo nastrouhanou kedlubnu, 2 lžíce vinného octa, 60 ml vody, třtinový cukr, sůl a pepř, ztlumte plamen na mírný stupeň a pozvolna vařte 11–12 minut.

6

Jakmile je kedlubna měkká, vypněte plamen, přidejte najemno nasekanou petrželovou nať, zamíchejte a podávejte.

TIP
Kedlubnové zelí podávejte jako alternativu bílého zelí.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Marta Špinarová
19. května 2023

dělám kedlubnové zeli ale s hořčicí neznám. Určitě vyzkouším. díky za recept.

Anetkowo
01. února 2023

Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních