Kedlubnové zelí
- 10 min
- 18 min
- Snadné
- 4 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 139 kcal
- 4 g bílkovin
- 8 g tuků
- 12 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Nejprve oloupejte a nahrubo nastrouhejte kedlubnu.
Ve větším hrnci na středním plameni rozehřejte 3 lžíce olivového oleje.
Do rozpáleného oleje přidejte najemno nakrájenou cibuli a na středním plameni opékejte 4–5 minut.
Poté přidejte dijonskou hořčici, kmín a bobkový list a vše opékejte další 1 minutu na středním plameni.
Následně do hrnce přidejte nahrubo nastrouhanou kedlubnu, 2 lžíce vinného octa, 60 ml vody, třtinový cukr, sůl a pepř, ztlumte plamen na mírný stupeň a pozvolna vařte 11–12 minut.
Jakmile je kedlubna měkká, vypněte plamen, přidejte najemno nasekanou petrželovou nať, zamíchejte a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
dělám kedlubnové zeli ale s hořčicí neznám. Určitě vyzkouším. díky za recept.
Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!
Automaticky přeloženo