
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve oloupejte a nahrubo nastrouhejte kedlubnu.
Ve větším hrnci na středním plameni rozehřejte 3 lžíce olivového oleje.
Do rozpáleného oleje přidejte najemno nakrájenou cibuli a na středním plameni opékejte 4–5 minut.
Poté přidejte dijonskou hořčici, kmín a bobkový list a vše opékejte další 1 minutu na středním plameni.
Následně do hrnce přidejte nahrubo nastrouhanou kedlubnu, 2 lžíce vinného octa, 60 ml vody, třtinový cukr, sůl a pepř, ztlumte plamen na mírný stupeň a pozvolna vařte 11–12 minut.
Jakmile je kedlubna měkká, vypněte plamen, přidejte najemno nasekanou petrželovou nať, zamíchejte a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!
Automaticky přeloženo z polštiny