HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 489 Kcal
  • 16,6 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 69,9 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

4 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Šalotku nakrájejte najemno.

2

Rozehřejte olej a šalotku na středně silném plameni orestujte dozlatova. Přisypte rýži a nechte zesklovatět.

3

Rýži zalijte ¼ horkého zeleninového vývaru a plamen snižte na mírný. Tekutinu nechte vstřebat a pak přilijte další zeleninový vývar. Takto pokračujte, dokud nespotřebujete všechen vývar.

4

Po 10 minutách vaření rýže přimíchejte kapustu, sušený tymián, sůl a pepř.

5

Jakmile je kapusta měkká a rýže na skus, vmíchejte do rizota parmazán.

6

Hotové rizoto dejte na talíře, ozdobte plátky parmazánu a snítkami čerstvého tymiánu a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Zuzi Kamišová
26. února 2022

Chutné rizoto, u nás oblíbené u všech členů domácnosti..;)

Michaela Kocmanová
26. února 2022

Přidala jsem česnek a trochu kozího sýra a bylo to moc dobré.

Jana Nováková 2
27. května 2021

Vynikající jídlo. Luxusní chuť, a ta jednoduchost. Mňam. Jana Nováková

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních