
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Šalotku nakrájejte najemno.
Rozehřejte olej a šalotku na středně silném plameni orestujte dozlatova. Přisypte rýži a nechte zesklovatět.
Rýži zalijte ¼ horkého zeleninového vývaru a plamen snižte na mírný. Tekutinu nechte vstřebat a pak přilijte další zeleninový vývar. Takto pokračujte, dokud nespotřebujete všechen vývar.
Po 10 minutách vaření rýže přimíchejte kapustu, sušený tymián, sůl a pepř.
Jakmile je kapusta měkká a rýže na skus, vmíchejte do rizota parmazán.
Hotové rizoto dejte na talíře, ozdobte plátky parmazánu a snítkami čerstvého tymiánu a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Chutné rizoto, u nás oblíbené u všech členů domácnosti..;)
Přidala jsem česnek a trochu kozího sýra a bylo to moc dobré.
Vynikající jídlo. Luxusní chuť, a ta jednoduchost. Mňam. Jana Nováková