![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Šalotku nakrájejte najemno.
Rozehřejte olej a šalotku na středně silném plameni orestujte dozlatova. Přisypte rýži a nechte zesklovatět.
Rýži zalijte ¼ horkého zeleninového vývaru a plamen snižte na mírný. Tekutinu nechte vstřebat a pak přilijte další zeleninový vývar. Takto pokračujte, dokud nespotřebujete všechen vývar.
Po 10 minutách vaření rýže přimíchejte kapustu, sušený tymián, sůl a pepř.
Jakmile je kapusta měkká a rýže na skus, vmíchejte do rizota parmazán.
Hotové rizoto dejte na talíře, ozdobte plátky parmazánu a snítkami čerstvého tymiánu a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Úžasný! K cibuli nazacatku jsem pridavala i cesnek a pak jsem musela přidat více vývaru než je psáno. Neměla jsem parmazan, dávala jsem normální sýr, věřím, že příště s parmazanem to bude ještě lepší 👌🏻 Moc jsem si pochutnala 👌🏻
Chutné rizoto, u nás oblíbené u všech členů domácnosti..;)
Přidala jsem česnek a trochu kozího sýra a bylo to moc dobré.