
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 185–195 °C a připravte si pánev vhodnou na pečení v troubě.
Hovězí zadní osolte a opepřete. Poté v pánvi na středním plameni rozpalte olivový olej.
Jakmile bude olej rozpálený, vložte do pánve cibuli a restujte 2 minuty. Následně přidejte hovězí maso, papriku a česnek a vše restujte dalších 5–6 minut na středním plameni.
Nakonec přidejte drcená rajčata, najemno nakrájené olivy, rozmarýn, zeleninový vývar a cizrnu, pánev přesuňte do vyhřáté trouby a pečte 15 minut na 185–195 °C.
Po upečení podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobrý recept, výsledek chutný. Ale... Já jsem místo hovězího použil vepřové karé nakrájené na větší kostičky, vařil jsem to v trubu 30 min a maso byl tak akorát. Myslím si, že hovězí bude potřebovat min 45 – 60 min. A dovedu si představit místo masa použít tofu nebo sejtan a mámě výborný recept pro vegany.
Automaticky přeloženo z slovenštiny