HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě do 30 minut se slevou 53 %

Strana 76Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 310 kcal
  • 17 g bílkovin
  • 18 g tuků
  • 17 g sacharidů

Více než 1 000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5 000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Nejprve si předehřejte troubu na 185–195 °C a připravte si pánev vhodnou na pečení v troubě.

2

Hovězí zadní osolte a opepřete. Poté v pánvi na středním plameni rozpalte olivový olej.

3

Jakmile bude olej rozpálený, vložte do pánve cibuli a restujte 2 minuty. Následně přidejte hovězí maso, papriku a česnek a vše restujte dalších 5–6 minut na středním plameni.

4

Nakonec přidejte drcená rajčata, najemno nakrájené olivy, rozmarýn, zeleninový vývar a cizrnu, pánev přesuňte do vyhřáté trouby a pečte 15 minut na 185–195 °C.

5

Po upečení podávejte.

TIP
Tipy na servírování: Hotovou směs podávejte nejlépe s celozrnnými těstovinami a najemno nastrouhaným parmazánem a posypte ji nahrubo nasekanou čerstvou bazalkou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Marian Strycek
16. ledna 2023

Dobrý recept, výsledek chutný. Ale... Já jsem místo hovězího použil vepřové karé nakrájené na větší kostičky, vařil jsem to v trubu 30 min a maso byl tak akorát. Myslím si, že hovězí bude potřebovat min 45 – 60 min. A dovedu si představit místo masa použít tofu nebo sejtan a mámě výborný recept pro vegany.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1328614
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních