
Jak jíme zdravě v létě se slevou 68 %

Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %

V míse smíchejte tuňáka, vejce, vločky, kari koření a olivový olej.
Přidejte najemno nakrájenou jarní cibulku, osolte, opepřete a zamíchejte.
Z těsta vytvarujte 4 stejně velké hamburgery.
Rozehřejte nepřilnavou pánev a hamburgery opékejte na středním plameni 4–5 minut z každé strany (nebo na kontaktním grilu na mírném plameni také po dobu 4–5 minut z každé strany) .
Rozehřejte si další pánev, bulky rozřízněte a opečte je řeznou stranou nasucho na středním plameni.
Na spodní části bulek rozetřete trochu zakysané smetany, rozprostřete trochu oblíbeného salátu a ten poklaďte plátky rajčat. Poté přidejte tuňákový hamburger a na něj rozložte ¼ avokáda. Zbylé poloviny bulek také potřete trochou smetany a poté jimi hamburgery přiklopte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dokonalé
Automaticky přeloženo
Trošku sušší, ale oblíbená variace burgeru
Výborné, do burgeru přidávám ještě vajíčko(volské oko)