HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

V míse smíchejte tuňáka, vejce, vločky, kari koření a olivový olej.

2

Přidejte najemno nakrájenou jarní cibulku, osolte, opepřete a zamíchejte.

3

Z těsta vytvarujte 4 stejně velké hamburgery.

4

Rozehřejte nepřilnavou pánev a hamburgery opékejte na středním plameni 4–5 minut z každé strany (nebo na kontaktním grilu na mírném plameni také po dobu 4–5 minut z každé strany) .

5

Rozehřejte si další pánev, bulky rozřízněte a opečte je řeznou stranou nasucho na středním plameni.

6

Na spodní části bulek rozetřete trochu zakysané smetany, rozprostřete trochu oblíbeného salátu a ten poklaďte plátky rajčat. Poté přidejte tuňákový hamburger a na něj rozložte ¼ avokáda. Zbylé poloviny bulek také potřete trochou smetany a poté jimi hamburgery přiklopte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mejzla
11. listopadu 2021

Trošku sušší, ale oblíbená variace burgeru

AlenaA
14. března 2021

Výborné, do burgeru přidávám ještě vajíčko(volské oko)

Alexandra Černá
06. února 2021

Výborné, rychlé jídlo, burger jsou šťavnaté, chutnaly dětem i manželovi.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních