
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve nechte rozmrznout zelené fazolové lusky.
Mezitím ve větším hrnci na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a máslo.
Do hrnce s rozpáleným tukem následně vložte najemno nakrájenou cibuli a opékejte 3–4 minuty na středním plameni.
Poté k cibuli přisypte 1 lžíci špaldové mouky a opékejte 1–2 minuty za stálého míchání na středním plameni tak, aby vznikla světlá jíška.
Jakmile máte hotovou jíšku, ztlumte plamen na mírný, přilijte 250 ml polotučného mléka, 120 ml smetany, přisypte muškátový oříšek, sůl a pepř a za stálého míchání vařte 9–10 minut, dokud směs nezhoustne.
V momentě, kdy smetanová směs zhoustne, přidejte 1 lžičku kvasného octa a fazolové lusky. Promíchejte a společně provařte 3–4 minuty na středním plameni.
Hotové fazolky na smetaně rozdělte na jednotlivé porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Přidala jsem o jednu lžíci octu navíc (použila jsem vinný bily) a kopr a pecka
Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!
Automaticky přeloženo z polštiny