HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 249 Kcal
  • 10,5 g bílkovin
  • 6,2 g tuků
  • 35,8 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

V hluboké pánvi rozehřejte lžíci olivového oleje, přidejte nasekanou cibulku a zlehka ji na mírném plameni osmahněte (2–3 minuty).

2

Přidejte chilli, oregano, koriandr a protlak. Zvyšte plamen na silný, vše zamíchejte a zprudka opečte (1 minutu).

3

Do pánve dejte rajčata, fazole, cizrnu, dýňové pyré a nakrájenou dýni. Vše zamíchejte, podlijte 150 ml vody, přiklopte pokličkou a vařte 20 minut na mírném plameni.

4

Nakonec do směsi prolisujte 3 stroužky česneku a vše dochuťte solí a pepřem.

5

* Dýňové pyré: Dýni oloupejte, nakrájejte na kostky, zalijte vodou a vařte na mírném plameni. Až dýně změkne (za cca 10 minut), vodu slijte a dýni rozmixujte. Pokud bude směs příliš hustá, můžete přidat trochu vody, aby se pyré lépe umixovalo.

TIP
Pokrm ozdobte lžící čerstvé řeřichy.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Dana Urbankova
07. listopadu 2020

výborný recept, všem doporučuji

Standa El
02. listopadu 2020

Jednoduchy a rychly recept, i kdyz nejste protrely kuchar. Jedna cela hokkaido se pak skvele doplni s receptem na dynovy krem, ktery taky miluju :)

Martina Dienerová
29. října 2020

Výborný rychlý recept

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních