
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje. Přidejte cibuli a opékejte 1 minutu na středním plameni.
K cibuli přidejte nakrájený česnek a nechte rozvonět (cca ½ minuty).
Bulgur propláchněte a přidejte do hrnce spolu se sušenými houbami (i s vodou), bobkovým listem, kmínem, solí a pepřem. Přilijte vývar, hrnec přiklopte pokličkou a za občasného míchání nechte vařit cca 20 minut.
Nakonec směs ochuťte majoránkou a balzamikovým octem. Hotový bulgur s houbami rozdělte do 2 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
...
Moc dobré. Meli jsme jako přílohu k masu. Doporučujeme vyzkoušet.
Vynikající jídlo, všem chutnalo..:)