
Bulgur s houbami
15 min
20 min
Snadné
4 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 263 Kcal
- 9 g bílkovin
- 8 g tuků
- 39 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Na řepkovém oleji osmahneme na tenké plátky nakrájený česnek (zabere nám to zhruba 5 minut).
Přidáme houby, ze kterých slijeme vodu. Poté směs osolíme a přidáme majoránku.
Opékáme dalších 5 minut, a poté zalijeme vývarem.
Přisypeme bulgur a vaříme pod pokličkou cca 20 minut.
V průběhu varu kontrolujeme, zda se bulgur nepřichytává - pokud ano, podléváme vodou.
Nakonec ochutíme balzamikovým octem a podáváme.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Když jsem vylepšila cibulí a sušenými rajčaty, jak zde bylo zmíněno, tak je to úplně perfektní jídlo.
Jako základ vynikající! Přidala jsem pórek, sušená rajčata v oleji a na kostičky nakrájenou opečenou slaninu a šunku.. K tomu rajčatový salát a oběd jak malovaný! Yum!
veľmi chutné, trocha som si pridal klobásky super.Dík