HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje. Přidejte cibuli a opékejte 1 minutu na středním plameni.

2

K cibuli přidejte nakrájený česnek a nechte rozvonět (cca ½ minuty).

3

Bulgur propláchněte a přidejte do hrnce spolu se sušenými houbami (i s vodou), bobkovým listem, kmínem, solí a pepřem. Přilijte vývar, hrnec přiklopte pokličkou a za občasného míchání nechte vařit cca 20 minut.

4

Nakonec směs ochuťte majoránkou a balzamikovým octem. Hotový bulgur s houbami rozdělte do 2 talířů a podávejte.

TIP
Bulgur můžete podávat také například s žampiony opečenými na másle se špetkou soli.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mishke Suchá
30. prosince 2022

...

MV11
25. srpna 2022

Moc dobré. Meli jsme jako přílohu k masu. Doporučujeme vyzkoušet.

Zuzi Kamišová
26. února 2022

Vynikající jídlo, všem chutnalo..:)

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních