![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje. Přidejte cibuli a opékejte 1 minutu na středním plameni.
K cibuli přidejte nakrájený česnek a nechte rozvonět (cca ½ minuty).
Bulgur propláchněte a přidejte do hrnce spolu se sušenými houbami (i s vodou), bobkovým listem, kmínem, solí a pepřem. Přilijte vývar, hrnec přiklopte pokličkou a za občasného míchání nechte vařit cca 20 minut.
Nakonec směs ochuťte majoránkou a balzamikovým octem. Hotový bulgur s houbami rozdělte do 2 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
jednoduchý, ale chutný recept
Chutné, rychlé a jednoduché!⭐️
Bulgur jsem vůbec neměla ráda, ale teď vidím, že to bylo tím, že jsem ho jen neuměla uvařit a hlavně neměla dobrý recept. Tenhle recept je úplně jednoduchý a TOP!!! 😍🤩🙏