
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu si předehřejeme na 180 °C.
V misce smícháme arašídové máslo, utřený česnek, koření, vejce a sůl.
Ve směsi obalíme oba kuřecí prsní řízky a dáme na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme při 180°C cca 25-35 minut.
Než se řízky upečou připravíme si salát. Červenou řepu nasekáme na klínky, listy salátu natrháme na větší kusy a obojí rozdělíme na dva servírovací talíře.
Zálivku připravíme vyšleháním citronové šťávy, nastrouhané citronové kůry, medu a sójové omáčky. Zálivkou rovnoměrně pokapeme připravenou řepu a saláty.
Řízky vyndáme z trouby, zkontrolujeme zda jsou dostatečně propečené a rozdělíme na oba talíře a podáváme.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vynikající, dělala jsem s krůtím masem, k tomu fenyklově-okurkový salát. Masko šťavnaté, s jemnou příchutí. 👍👍👍
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Báječný. Dá se snadno připravit a začlenit do vašeho životního stylu, ale své místo má i v jídelníčku. Děkuji za příležitost to uskutečnit.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Bolo to skvelé, ale nejak sa v ingredienciách spomínajú mandle pričom nie sú v recepte?