Třešňová bublanina
20 min
45 min
Snadné
16 porcí
Rychle, než je špačci všechny oklovají! Vyzkoušejte náš lahodný recept na třešňovou bublaninu, který voní po medu. Vymysleli jsme ho tak, aby v něm nebyl žádný přidaný cukr, jen med, a pšeničnou mouku jsme nahradili špaldovou. A ani ne za hodinku můžete podávat.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 126 Kcal
- 5 g bílkovin
- 9 g tuků
- 41 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
16 porcí
Štítky
Postup přípravy
1
Troubu předehřejte na 180°C.
2
V míse vyšlehejte mléko, vejce, olej a med.
3
Přidejte celozrnnou mouku, prášek do pečiva a zamíchejte.
4
Těsto přelijte do pečící formy (35x25 cm) vyložené pečícím papírem nebo vymazané tukem.
5
Navrch naskládejte omyté třešně.
6
Bublaninu dejte do předehřáté trouby a pečte 35-45 minut při 175-185 °C.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobrá, rychlá a jednoduchá bublanina. Moc nám chutnala.
Třešně nahrazeny borůvkami a rybízem, bílky jsem vyšlehala zvlášť. Pekla jsem určitě kratší dobu, jinak je famózní 👌💕
Bublanina je moc dobrá, není ani moc sladká ale hlavně není suchá. Akorát jsem místo třešní dala angrešt. Doporučuju!