HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 122 kcal
  • 3 g bílkovin
  • 6 g tuků
  • 14 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

10 porcí

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Banány oloupejte, nakrájejte na větší kusy a přemístěte do mixéru.

2

Přidejte arašídové máslo, kokosový olej a med (nebo sirup) a vše rozmixujte při plném výkonu dohladka.

3

Do mixéru přisypte kakao, skořici, kardamom a špetku soli a opět mixujte dohladka.

4

Nyní si připravte menší formu (20 cm × 20 cm), vyložte ji potravinovou fólií nebo pečicím papírem a přemístěte do ní rozmixovanou směs. Formu se směsí dejte do mrazáku a nechte alespoň 1 hodinu chladit.

5

Po uvedené době dezert vyndejte z mrazáku a nechte ho 10 minut při pokojové teplotě. Následně jej nakrájejte na 10 stejných dílků a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Leona Svobodová
05. května 2024

Moc dobré

Iveta Kučerová
29. června 2023

Výborný a snadný desert. Doporučuji chvíli počkat až jej vytáhnete z mrazáku lépe se pak jí.

hodnocení_1138441
evica91
09. února 2023

Byl výborný, ale po 3 hodinách v mrazáku mi neztuhl natolik, abych ho mohl vyndat, tak jsme ho jedli lžičkou, takže chutnalo.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních