Pudinkový koláč
20 min
45 min
Náročné
10 porcí

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 130 Kcal
- 7 g bílkovin
- 4 g tuků
- 18 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Vločky si rozmixujte na mouku, přidejte špaldovku, žloutky, kakao, prdopeč, roztopený kokosový olej, protein a vodu.
Nakonec jemně vmíchejte sníh z bílků. Dejte do menšího pekáčku s pečícím papírem a pečte 10-15 minut na 170-180°C.
Mezitím si uvařte dva pudinky - 1:1 voda a mléko (klidně uberte, at je pudink hodně hustý), ochuťte stévií nebo sirupem a rozetřete na upečený korpus.
Na pudink dejte ovoce a pečte dalších 30 minut.
Krájejte až zcela vychladlé.
Autorkou receptu je Sandra Šlajchová.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Famózní, jen jsem nedávala kakao. A do těsta více mléka (nedávala jsem vodu). Sladidla jsem erythrytolem
Musim rict, ze me trosku zklamal. Testo bylo jako s prominutim holinka. Zachraňovalo to to ovoce, ktere spolu s pudinkem dodavalo kyselejsi chut. Zadne wau v tom nebylo. Kolac vypadal sice skvele, ale nechutnal tak
Trochu jsem si poupravila recept. Misto vody jsem dala rostlinné mléko a osladila erythritolem.