
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Z mléka odlijte 150 ml do misky a přimíchejte k němu žloutky, vanilkový extrakt, med a škrob.
Směs v misce pečlivě promíchejte, aby se netvořily hrudky.
Zbytek mléka nalijte do rendlíku a na středním plameni přiveďte k varu.
Poté vlijte do vroucího mléka obsah misky a míchejte do zhoustnutí.
Připravte si nepřilnavou pánev, rozehřejte na ní kokosový olej, přidejte ovesné vločky a restujte na mírném plameni cca 5 minut, dokud vločky nebudou zlatavé. Nakonec do vloček vmíchejte skořici.
Připravte si 4 skleničky a navrstvěte do nich pudink, ovesné vločky a umyté lesní ovoce. Pokud nechcete pudink konzumovat hned, posypejte ho vločkami až těsně před podáváním.
Hotový pudink můžete skladovat max. 3 dny v lednici.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Je to vynikající. Mám mražené třešně a jahody. Na přípravu pudinku je potřeba dát 2 vrchovaté polévkové lžíce škrobu.
Automaticky přeloženo z polštiny
Výborné, skvělá svačinka!
Úžasné! Jako chutná svačina, ideální ❤