![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Z mléka odlijte 150 ml do misky a přimíchejte k němu žloutky, vanilkový extrakt, med a škrob.
Směs v misce pečlivě promíchejte, aby se netvořily hrudky.
Zbytek mléka nalijte do rendlíku a na středním plameni přiveďte k varu.
Poté vlijte do vroucího mléka obsah misky a míchejte do zhoustnutí.
Připravte si nepřilnavou pánev, rozehřejte na ní kokosový olej, přidejte ovesné vločky a restujte na mírném plameni cca 5 minut, dokud vločky nebudou zlatavé. Nakonec do vloček vmíchejte skořici.
Připravte si 4 skleničky a navrstvěte do nich pudink, ovesné vločky a umyté lesní ovoce. Pokud nechcete pudink konzumovat hned, posypejte ho vločkami až těsně před podáváním.
Hotový pudink můžete skladovat max. 3 dny v lednici.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný, sice mi trochu zřídnul ale chce to příště zřejmě dyl povařit. Synovi také chutnal 🙃
.