HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 297 Kcal
  • 10,5 g bílkovin
  • 10,8 g tuků
  • 37,8 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Z mléka odlijte 150 ml do misky a přimíchejte k němu žloutky, vanilkový extrakt, med a škrob.

2

Směs v misce pečlivě promíchejte, aby se netvořily hrudky.

3

Zbytek mléka nalijte do rendlíku a na středním plameni přiveďte k varu.

4

Poté vlijte do vroucího mléka obsah misky a míchejte do zhoustnutí.

5

Připravte si nepřilnavou pánev, rozehřejte na ní kokosový olej, přidejte ovesné vločky a restujte na mírném plameni cca 5 minut, dokud vločky nebudou zlatavé. Nakonec do vloček vmíchejte skořici.

6

Připravte si 4 skleničky a navrstvěte do nich pudink, ovesné vločky a umyté lesní ovoce. Pokud nechcete pudink konzumovat hned, posypejte ho vločkami až těsně před podáváním.

7

Hotový pudink můžete skladovat max. 3 dny v lednici.

TIP
Pokud budete mít opečené skořicové vločky navíc, snadno je spotřebujete třeba do snídaňového jogurtu.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kikis Kikia
30. července 2020

povedlo se, výborná chuť a recept je úplná prkotina 😇

hodnocení_1137357
jitule123
27. července 2020

Voní to skvěle, bohužel asi nad mé síly.. Pudink mi vůbec nezhoustl, spíš se srazil, neví někdo v čem chyba?

Blanka Brennová
27. července 2020

Super recept, který skvěle chutná. Akorat skořicí jsem nedala do puding, ale k opečený vločkám.

hodnocení_1168804
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních