HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 190 °C.

2

Vejce vyšlehejte s medem a kefírem.

3

V míse smíchejte mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva.

4

Obě směsi spojte. Přidejte vanilkový extrakt, pomerančovou šťávu a kůru a promíchejte.

5

Připravte si menší silikonovou formu na bábovku a těsto do ní nalijte.

6

Bábovku pečte 45–50 minut při 180–190 °C.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

01234567891011121314151617181920212223241524
07. června 2021

Aktualizace - bábovka je dobrá, ALE jenom pár hodin po upečení. Hned druhý den (respektive po cca 10h) byla suchá a tuhá jak beton.

Andrea Barabasová
16. května 2021

Geniální! Dala jsem struska více pomerančové šťávy. Půlku jsem udělala s kousky čokolády a do druhé půlky jsem přidala ještě nakrájený pomeranč ... vynikající! Vláčná! Jemně sladká .. mňam. Přítel při játrech řekl, že v bytě cítí Vánoce 😂😂😂

Automatic translation from Slovakia

Janka.Fiserova
11. května 2021

Musím říct, že podle komentářů jsem od toho moc nečekala. Místo medu jsem přidala 4 lžíce agáve sirupu a bábovka byla naprosto geniální. Vláčná, voněla po pomerančích. jedná z nejlepších, co jsem pekla. I můj přítel si moc pochutnal a to sladké moc nejí 🙂

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních