HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 122 kcal
  • 3 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 14 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

15 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve předehřejte troubu na 170 °C a formu na pečení (22 cm × 30 cm) vyložte pečicím papírem.

2

Ve vyšší nádobě vyšlehejte žloutky s 40 g třtinového cukru do světlé pěny a poté po troškách za stálého šlehání přilévejte slunečnicový olej, dokud nespotřebujete všech 50 ml.

3

V druhé nádobě vyšlehejte bílky se špetkou soli v tuhý sníh. Poté přisypte 20 g třtinového cukru a šlehejte, dokud nebude cukr zcela zašlehaný.

4

Žloutkovou pěnu dejte do větší mísy a opatrně přimíchejte sníh z bílků. Poté do mísy po troškách prosejte špaldovou mouku s kypřicím práškem a promíchejte. Vzniklé těsto nalijte do připravené formy a posypte malinami a 2 lžícemi třtinového cukru.

5

Formu s těstem dejte péct na 30–35 minut do trouby předehřáté na 165–170 °C .

6

Hotovou piškotovou bublaninu vytáhněte z trouby a nechte alespoň 30 minut vychladnout ve formě. Po vychladnutí nakrájejte a podávejte.

TIP
Piškotovou bublaninu podávejte se zakysanou smetanou (12 % tuku). Místo malin můžete použít jakékoliv jiné sezónní ovoce – vyzkoušejte třeba jahody.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

gbfvg4tw55@privaterelay.appleid.com
08. května 2024

Skvělá bublanina …do hodiny snědeně 🙈🤤

Automaticky přeloženo

milisa 1
09. března 2024

Krásně vyběhla,velmi dobrá. Mouku jsem dala špaldovou hladkou.

hodnocení_1158718
miša honzova
15. července 2023

Velmi dobrá a lehká. Smíchala jsem polohrubu celozrnnou spaldu s hladkou psenicí a výsledek je přesně jako na obrazku k receptu

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních