![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve předehřejte troubu na 170 °C a formu na pečení (22 cm × 30 cm) vyložte pečicím papírem.
Ve vyšší nádobě vyšlehejte žloutky s 40 g třtinového cukru do světlé pěny a poté po troškách za stálého šlehání přilévejte slunečnicový olej, dokud nespotřebujete všech 50 ml.
V druhé nádobě vyšlehejte bílky se špetkou soli v tuhý sníh. Poté přisypte 20 g třtinového cukru a šlehejte, dokud nebude cukr zcela zašlehaný.
Žloutkovou pěnu dejte do větší mísy a opatrně přimíchejte sníh z bílků. Poté do mísy po troškách prosejte špaldovou mouku s kypřicím práškem a promíchejte. Vzniklé těsto nalijte do připravené formy a posypte malinami a 2 lžícemi třtinového cukru.
Formu s těstem dejte péct na 30–35 minut do trouby předehřáté na 165–170 °C .
Hotovou piškotovou bublaninu vytáhněte z trouby a nechte alespoň 30 minut vychladnout ve formě. Po vychladnutí nakrájejte a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělá bublanina …do hodiny snědeně 🙈🤤
Automaticky přeloženo
Krásně vyběhla,velmi dobrá. Mouku jsem dala špaldovou hladkou.
Velmi dobrá a lehká. Smíchala jsem polohrubu celozrnnou spaldu s hladkou psenicí a výsledek je přesně jako na obrazku k receptu
Automaticky přeloženo