HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 248 kcal
  • 6 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 36 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

10 porcí

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175°C.

2

Ve větší míse smíchejte mouku, vločky, olej, prášek do pečiva, vejce, med a mléko.

3

Vzniklé těsto dejte do vymazané formy (15x30 cm), poklaďte rozpůlenými meruňkami, posypejte mandlemi a dejte péct do trouby.

4

Pečte při 175°C 30-35 minut.

5

Těsto před vytažením z trouby ještě zkontrolujte špejlí. Špejli zapíchněte do těsta, vytáhněte a pokud je její povrch suchý, buchta je dostatečně propečená. Pokud ne, pečte ještě pár minut.

6

Buchtu nechte před podáváním vychladnout na mřížce.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Markétka Lálová
26. června 2023

Sladký akorát, přidala jsem jahody a nastrouhané jablicko… nedovedu si představit, kdybych tam další ovoce nepřidala, jak by chutnal.. zas tak moc mě neoslovil… už dělat nebudeme

Hukica
29. ledna 2023

Těsto je suché a bez chuti. Pomohla trocha dietní vanilkové sody.

Automaticky přeloženo

Mísa Pučelíková
28. srpna 2022

Výborný. Místo meruněk jsem dala jablka a skořicí.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních