
Jak jíme zdravě v létě se slevou 68 %

Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %

Nejprve si předehřejte troubu na 175–180 °C, připravte si formu na bábovku (Ø 22 cm) a vymažte ji máslem.
Do větší mísy vyklepněte vejce, přidejte med a vše společně vyšlehejte do pěny. Jakmile budete mít ingredience vyšlehané, přidejte kefír, prosátou mouku, rozpuštěné máslo, vanilkový extrakt, prášek do pečiva a kakao a vypracujte řidší těsto. To následně nalijte do připravené formy a bábovku pečte ve vyhřáté troubě 40–43 minut na 175–180 °C.
Po upečení bábovku nechte 10–15 minut vychladnout ve formě, následně ji z formy vyndejte a nechte dalších cca 20 minut při pokojové teplotě. Po vychladnutí bábovku nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Hnusna
Trosku hutna, není nadýchaná jako klasická babovka. Ale moc dobre. Možná klidně přidat medu. Zasytí. Dávala jsem si na snídani 2 kousky s trochou kefíru a do oběda jsem nemela hlad. Skvěle 🥮☕️
Bylo to vinikající 😍😍😍