
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 175–180 °C, připravte si formu na bábovku (Ø 22 cm) a vymažte ji máslem.
Do větší mísy vyklepněte vejce, přidejte med a vše společně vyšlehejte do pěny. Jakmile budete mít ingredience vyšlehané, přidejte kefír, prosátou mouku, rozpuštěné máslo, vanilkový extrakt, prášek do pečiva a kakao a vypracujte řidší těsto. To následně nalijte do připravené formy a bábovku pečte ve vyhřáté troubě 40–43 minut na 175–180 °C.
Po upečení bábovku nechte 10–15 minut vychladnout ve formě, následně ji z formy vyndejte a nechte dalších cca 20 minut při pokojové teplotě. Po vychladnutí bábovku nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vyborna!!!! Neni moc sladka, ale me to vubec nevadi. Kdo ma radsi sladsi at da vic medu. Jinak je krasne vlacna!!!
žádná chuť, těsto hutné, ne, ne, ne!
Chutnala dobře, ale příště o dost více medu.