HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 328 kcal
  • 10 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 36 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

6 porcí

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Smíchejte skyr, med, vanilkový extrakt a zakysanou smetanu. Směs přendejte do plastové misky a dejte do mrazáku.

2

Každou hodinu promíchejte zmrzlinu lžící, aby se netvořily velké krystalky ledu.

3

Zmrzlina by měla být připravená k podávání po cca 5-6 hodinách.

4

Řepu nakrájejte na kostičky 1 x 1 cm a smíchejte v misce s jablečným octem a medem.

5

Rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem, dejte do trouby a pečte 1 hodinu a 30 minut při 150 °C.

6

Zbývá už jen připravit kakaové kousky. V misce smíchejte máslo o pokojové teplotě, med a holandské kakao.

7

Těsto vyválejte mezi dvěma archy pečícího papíru. Odstraňte vrchní papír a dejte péct na 10-15 minut do předehřáté trouby na 160 °C.

8

Servírování: Vezměte hluboký talíř a do jeho středu dejte pečenou řepu. Namočenou lžící vytvořte ze zmrzliny kopeček a položte ho na řepu. Kakaové kousky nalámejte na drobečky a zmrzlinu jimi posypte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních