HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 361 kcal
  • 5 g bílkovin
  • 38 g tuků
  • 21 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

6 porcí

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Připravte si malou dortovou formu (⌀ cca 15 cm).

2

Vezměte si mixér, dejte do něj sušené moruše, kešu oříšky, sušené datle, kokosový olej a strouhaný kokos a vše rozmixujte. Vzniklou směs natlačte na dno připravené formy a dejte do lednice minimálně na 6 hodin, ideálně přes noc.

3

Po odležení korpusu v lednici si znovu vezměte mixér, vložte do něj mražené jahody, kokosové mléko, tuhou část kokosového mléka, vanilkový extrakt a kokosový cukr a vše rozmixujte. Vzniklou náplň nalijte do formy na korpus a dort dejte znovu do lednice alespoň na 30 minut.

4

Zatímco se dort chladí, čerstvé jahody nakrájejte na plátky.

5

Vychlazený dort vyjměte z lednice, ozdobte nakrájenými jahodami a lístky máty, nakrájejte na požadované porce a podávejte.

TIP
Dortík můžete také polít jahodovou polevou: Připravte si mixér, dejte do něj 100 g čerstvých jahod, 2 lžíce strouhaného kokosu a 1 lžičku agávového sirupu a rozmixujte. Vzniklou polevou následně dortík polejte a podávejte.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Ňufka Ňufka
06. března 2022

U mnoha receptů chybí rozdělení , co je na korpus a co na náplň/ krém… a pod…:(

Michaela Vodičková
10. listopadu 2019

kam az jsou ingredience na korpus?

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních