
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Troubu předehřejte na 180 °C. Nachystejte si koláčovou formu (⌀ 20–25 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
Připravte si těsto na krustu: v míse si promíchejte ovesnou mouku, vejce, rýžové mléko a sodu.
Těsto rovnoměrně rozvrstvěte do koláčové formy a pečte 15 minut při 180 °C.
Mezitím si vyšlehejte tvaroh s medem a vanilkovým extraktem.
Tvarohovou směs poté navrstvěte na upečený korpus a posypte ji nastrouhanými jablky.
Koláč dejte zpět do trouby a pečte dalších 35 minut při 180 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrý, sladila jsem cekankovym sirupem a pochutnala si na něm celá rodina
Korpus byl moc vysoký a špatně ochucený, chutnal jen jako jedlá soda a vajíčka. Tvarohové náplně bylo naopak málo, příště bych do ní přidala i vajíčko, aby měla lepší konzistenci. Buchta se mi nechtěla dopéct, ale já lká už mi to přižahávalo. Nakonec jsem tvaroh s jablky seškrabala, těsto nechala ještě trochu dopéct a pak dala do skleniček s novou várkou tvarohové náplně a více dochutila.