![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180°.
Pokud používáte fazole z konzervy, pak je zceďte, properte v čisté vodě a přemístěte do mixéru.
K fazolím přidejte kakao, vločky, sůl, med, vanilkový extrakt, prášek do pečiva a mléko. Mixér zapněte na střední výkon a mixujte 1-2 minuty, dokud se všechny ingredience nespojí.
Do těsta přimíchejte nahrubo nasekanou čokoládu a nalijte do formy (20x20 cm) vyložené pečícím papírem, posypte malinami a formu přemístěte do trouby.
Pečte při 170–180°C 25-30 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Není špatné, ale znovu už ho dělat nemusím.
Na tohle jsem byla hodně zvědavá a příjemně mě chuť překvapila. S malinami je to hořko kyselé, zajímavá kombinace. Přítel se to bál ochutnat, nemá rád dezerty (snad kromě štrůdlu) a ingredience ho nelákaly :D Ale byl nadšenej a chutná mu to dokonce i víc než ten štrůdl! :D
🥰