HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 160 kcal
  • 5 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 25 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

8 kusů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180°.

2

Pokud používáte fazole z konzervy, pak je zceďte, properte v čisté vodě a přemístěte do mixéru.

3

K fazolím přidejte kakao, vločky, sůl, med, vanilkový extrakt, prášek do pečiva a mléko. Mixér zapněte na střední výkon a mixujte 1-2 minuty, dokud se všechny ingredience nespojí.

4

Do těsta přimíchejte nahrubo nasekanou čokoládu a nalijte do formy (20x20 cm) vyložené pečícím papírem, posypte malinami a formu přemístěte do trouby.

5

Pečte při 170–180°C 25-30 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Katka Bartošová
15. června 2024

Není špatné, ale znovu už ho dělat nemusím.

Baruss
20. května 2024

Na tohle jsem byla hodně zvědavá a příjemně mě chuť překvapila. S malinami je to hořko kyselé, zajímavá kombinace. Přítel se to bál ochutnat, nemá rád dezerty (snad kromě štrůdlu) a ingredience ho nelákaly :D Ale byl nadšenej a chutná mu to dokonce i víc než ten štrůdl! :D

v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
26. srpna 2023

🥰

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních