
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 170°C.
Ve velké míse vyšlehejte žloutky, med a vanilkový extrakt do světlé pěny.
Ve druhé míse vyšlehejte bílky se špetkou soli do tuhého sněhu.
Do žloutkové směsi přidejte mandlovou mouku a kypřící prášek. Nakonec vmíchejte ušlehaný sníh.
Vezměte si formu na koláč/dort(ø 20 cm) a vymažte jí tukem.
Těsto nalijte do připravené formy, posypejte mandlemi a dejte péct na 25-35 minut do trouby.
Koláč nechte vychladnout na mřížce, rozkrájejte na 10 porcí a podávejte například se zakysanou smetanou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vyborny recept, pridala som trochu rozpusteneho masla a cerstveho ovocia navrch.
5
Automaticky přeloženo z polštiny
Příliš suché.