
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 160°C.
V rendlíku rozehřejte 100g hořké čokolády společně s máslem. Rendlík dejte zatím stranou.
V misce smíchejte pohankovou mouku, sůl a prášek do pečiva. Misku odložte.
Vezměte druhou misku a vyšlehejte v ní vejce a med. Za stálého šlehání nebo míchání přidávejte k medu a vejci mix mouky, soli a prášku do pečiva.
Přimíchejte pomocí špachtle nebo metličky rozpuštěnou čokoládu s máslem. Zbylých 40g čokolády nasekejte na hrubo a přimíchejte do těsta.
Těsto dejte na cca 5-10 minut do ledničky.
Z těsta pak pomocí dvou lžiček tvarujte kuličky na plech vyložený pečícím papírem.
Kuličky můžete ještě lžičkou z vrchu stlačit, nebo rozprostřít těsto do tvaru sušenky. Pokud ale nebude těsto uplně tuhé, rozteče se samo, než stačíte dát plech do trouby.
Sušenky pečte 12-15 minut při 160 - 170°C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
10/10😌😌 jednoduchy a mega dobry fr
Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!
Automaticky přeloženo z polštiny