HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 176Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 104 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 4 g tuků
  • 14 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

20 porcí

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 160 °C.

2

Cizrnu rozmixujte dohladka, přemístěte do mísy a smíchejte s vejci, mlékem, sirupem, olejem, kakaem, jedlou sodou, kypřicím práškem a pohankovou moukou.

3

Vzniklé těsto pečlivě promíchejte tak, aby v něm nebyly žádné hrudky.

4

Formu na bábovku vymažte olejem, vysypte kakaem a přilijte těsto.

5

Vložte formu do trouby a pečte při 150–160 °C cca 60 minut.

6

Hotovou bábovku nakrájejte a podávejte.

TIP
Máte rádi sladké dezerty? Bábovku po vyklopení z formy posypte stévií nebo ji přelijte kokosovým karamelem. Recept na kokosový karamel najdete zde na webu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kateřina Vacková
21. ledna 2024

Výborná 😊 akorát je potřeba více doladit, nebo dát marmeládu. Suchou jí nemám, dala jsem více mléka a nenechala tak dlouho v troubě a za mě je výborné vláčná 😊

hodnocení_1463996
Adéla Drozdíková
10. října 2021

.

Momo Papučková
24. března 2021

na mě moc suchá, děti taky nechtěly, akorat manžel si na ní mazal třeba med tak to jedl

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních