
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 160 °C.
Cizrnu rozmixujte dohladka, přemístěte do mísy a smíchejte s vejci, mlékem, sirupem, olejem, kakaem, jedlou sodou, kypřicím práškem a pohankovou moukou.
Vzniklé těsto pečlivě promíchejte tak, aby v něm nebyly žádné hrudky.
Formu na bábovku vymažte olejem, vysypte kakaem a přilijte těsto.
Vložte formu do trouby a pečte při 150–160 °C cca 60 minut.
Hotovou bábovku nakrájejte a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
.
na mě moc suchá, děti taky nechtěly, akorat manžel si na ní mazal třeba med tak to jedl
Přisladila jsem a dala půl na půl špaldovou celozrnnou mouku s pohankovou moukou. A místo mléka podmáslí a luxus, hezky vláčná.