
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte najemno nakrájenou cibulku a osmahněte.
Po chvilce přidejte ředkvičky nakrájené na plátky a 5 minut opékejte.
Brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky a přidejte je do hrnce k ředkvičkám.
Vše opékejte dalších 5 minut, zalijte vývarem, přidejte listy z ředkviček, přiklopte pokličkou a nechte vařit.
Vařte 20-25 minut do změknutí brambor.
Polévku odstavte, nechte vychladnout, rozmixujte tyčovým mixérem, zjemněte smetanou a před podáváním posypte nasekaným koprem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Upřímně, bála jsem se těch dopisů z ředkvičky, ale je vynikajuuuuuca 😊
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Měla jsem jen velkou ředkev a nevěděla jsem, co s ní. A ejhle, polévka je vynikající i takovéhle velké unavené "ředkvičky".
překvapivá chuť, přidala jsem víc pepře a dopadlo to výborně! 🙂