![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte najemno nakrájenou cibulku a osmahněte.
Po chvilce přidejte ředkvičky nakrájené na plátky a 5 minut opékejte.
Brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky a přidejte je do hrnce k ředkvičkám.
Vše opékejte dalších 5 minut, zalijte vývarem, přidejte listy z ředkviček, přiklopte pokličkou a nechte vařit.
Vařte 20-25 minut do změknutí brambor.
Polévku odstavte, nechte vychladnout, rozmixujte tyčovým mixérem, zjemněte smetanou a před podáváním posypte nasekaným koprem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělá polévka, která chuťově překvapila i moji mámu variaci tradiční slovenská jídla. Nic jsem neměnila, vše podle receptu.
Automaticky přeloženo
Výborná. Přidala jsem provensálské bylinky, aby tam byla trošku výraznější chuť.
Překvapivě výborné. Ředkviček je vždy najednou hodně. Dobrý recept na zpracování většího množství 👍🏻😊