HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě podle plánu se slevou 66 %

Strana 154Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 221 kcal
  • 3,7 g bílkovin
  • 16,2 g tuků
  • 14,8 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Z pórků oloupejte vrchní listy, odřízněte spodní část s kořeny a vrchní oschlou část, pórky umyjte a společně s šalotkou je nakrájejte na menší kolečka.

2

Na pánvi rozehřejte přepuštěné máslo, přidejte pórek i šalotku a restujte 5 minut na středním plameni.

3

Zalijte vývarem, přiveďte k varu a nechte vařit 10–15 minut na mírném plameni, dokud pórek nezměkne.

4

Mezitím nakrájejte na malé kostičky toastový chléb.

5

Rozehřejte pánev a toastový chléb opékejte na středním plameni, dokud nebudou krutony zlatavé ze všech stran (cca 5 minut).

6

Hotovou polévku rozmixujte tyčovým mixérem a přilijte smetanu.

7

Osolte, opepřete, ozdobte krutony a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Shari85
28. dubna 2024

Vyborné a jednoduché.

Evelin Szikora
24. března 2024

miskavkagmailcom
01. prosince 2023

Výborný recept, přidala jsem chilly a česnek, malou plechovku hrášku, lněná semínka a cizrnovo kukuřičné kuličky a je to výborný💚

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních