
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Jarní cibulku nasekejte najemno, mrkev nakrájejte na kolečka a utřete stroužky česneku.
Připravte si větší pánev, rozehřejte v ní olivový olej, přidejte nasekanou jarní cibulku a opékejte ji 5–7 minut na středním plameni.
Přidejte do pánve mrkev a opékejte cca 5 minut na středním plameni.
Do pánve přidejte utřený česnek a opékejte ještě další 2 minuty.
Přimíchejte rajčatový protlak a krájená rajčata z konzervy a vše zalijte vývarem.
Směs přiveďte k varu a přisypejte červenou čočku společně s tymiánem.
Poté ztlumte plamen na mírný stupeň a směs vařte do změknutí čočky (potrvá to cca 25 minut).
Hotovou polévku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do 4 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Konzistencí a barvami je to super polévka, ovšem chutově mě to nijak nezaujalo. Přidala jsem tam pak 2 lyzicky červeného kari, aspoň trosku jsem to obzvlastnila + Na druhý den byla mnohem lepší 😉
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Rád bych uvařil polévku k obědu v práci (20 lidí) Mohu se zeptat, kterými bylinkami je polévka ozdobena (petrželka?)
Automaticky přeloženo z němčiny