HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 162 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 6 g tuků
  • 23 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Mrkve a celer očistěte a nakrájejte na menší kousky.

2

V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Poté do něj přidejte mrkve s celerem a opékejte 10 minut na středním plameni.

3

Vše zalijte vývarem, přidejte quinou a majoránku a vařte 20 minut na středním plameni.

4

Osolte, opepřete a můžete podávat.

TIP
Polévku můžete před podáváním ozdobit na kolečka nakrájenou chilli papričkou, najemno nasekanou čerstvou petrželovou natí a hrstí klíčků.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Eva Michalcová
28. února 2023

Naprosto skvělá polévka. Místo celeru se dá použít petržel nebo přidat sušené houby. Určitě budu vařit častěji.

Anišipka
31. května 2022

perfektní chuť 🤩

Automaticky přeloženo

hodnocení_1294556
Denisa Matoušková
29. ledna 2021

Skvělá, quinoa je v ní moc dobrá.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních