HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 260 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 24 g tuků
  • 8 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Květák očistěte a nastrouhejte na hrubém struhadle.

2

V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a na středním plameni na něm opečte najemno nasekanou cibuli. Přisypte nastrouhaný květák, sušený zázvor a zamíchejte.

3

Vše zalijte 200 ml vody a 400 ml kokosového mléka. Směs vařte zhruba 10–12 minut, dokud květák nezměkne.

4

Po uvaření květáku polévku odstavte, rozmixujte tyčovým nebo stolním mixérem a dochuťte solí a pepřem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

laurinkiss@icloud.com
09. května 2023

květák jsem vařila vcelku ve vodě do které jsem rovnou hodila zeleninovy bujon, vývar jsem neměla, inspirovala jsem se s přidáním kari a polévka byla výborná 👌

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
21. března 2023

Bomba, velmi chutné, super konzistence (davala jsem mléko v plechovce). Přidala jsem kari a limetkový stav, na vrch nastrouhala muškátový ořech a opravdu famózní.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1387098
Maggie*
25. ledna 2023

Na obrázcích je přesně vidět, že květák je usmažený dokřupava a není úplně rozmačkaný. Vyndala jsem tedy polovinu květáku a extra ho orestovala a vše ostatní jsem rozmixovala na kaši. Rozhodně chutný nápad!

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních