![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Ve středním hrnci rozehřejte lžičku řepkového oleje, přidejte nasekanou cibuli a smažte ji na mírném plameni, dokud nezesklovatí (cca 2–3 minuty).
Zpěněnou cibuli zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.
Do hrnce přidejte hrášek, plamen snižte na střední stupeň a vařte 10 minut.
Přidejte smetanu a vařte dalších 5 minut.
Uvařenou polévku rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.
Osolte a opepřete.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrá a jednoduchá polévka. Já jsem teda použila celou smetanu, protože mám vždy problém udat někde zbytek, takže polévka byla řidší, ale ničemu to nevadilo.
Parádní rychlovka, která všem chutná.