HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 285 kcal
  • 12,4 g bílkovin
  • 9,6 g tuků
  • 37,8 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Ve středním hrnci rozehřejte lžičku řepkového oleje, přidejte nasekanou cibuli a smažte ji na mírném plameni, dokud nezesklovatí (cca 2–3 minuty).

2

Zpěněnou cibuli zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.

3

Do hrnce přidejte hrášek, plamen snižte na střední stupeň a vařte 10 minut.

4

Přidejte smetanu a vařte dalších 5 minut.

5

Uvařenou polévku rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.

6

Osolte a opepřete.

TIP
Nahrubo nasekejte několik lístků máty a polévku jimi ozdobte. Na ozdobu můžete použít také hrášek a 12% smetanu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Barbora Polášková
15. února 2024

Moc dobrá a jednoduchá polévka. Já jsem teda použila celou smetanu, protože mám vždy problém udat někde zbytek, takže polévka byla řidší, ale ničemu to nevadilo.

hodnocení_1377682
Lukáš Karovič
13. ledna 2024

Veronika Kamenická
08. listopadu 2023

Parádní rychlovka, která všem chutná.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních