
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Ve středním hrnci rozehřejte lžičku řepkového oleje, přidejte nasekanou cibuli a smažte ji na mírném plameni, dokud nezesklovatí (cca 2–3 minuty).
Zpěněnou cibuli zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.
Do hrnce přidejte hrášek, plamen snižte na střední stupeň a vařte 10 minut.
Přidejte smetanu a vařte dalších 5 minut.
Uvařenou polévku rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.
Osolte a opepřete.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Polévka je vynikající. Přidala jsem uvařené brambory. Perfektně sedí. 👌
Automaticky přeloženo z polštiny
Polévku jsem již dělala mnohokrát. Na dochucení jsem přidala trošku parmezánu a místo zeleninového vývaru kuřecí. Za sebe můžu jenom doporučit! Polévka je výborná! Zkoušela jsem dělat také Špenátovou, stejný postup, jen jsem osmahla cibulku, do ní přidala špenát a česnek a až poté zalila trochou vývaru (cca 400ml). Zbytek postupu stejný. Také byla moc dobrá!
Místo smetany často používán kokosové mléko a bylo to vynikající!!