HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 426 Kcal
  • 22 g bílkovin
  • 13,1 g tuků
  • 56,3 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Všechnu zeleninu očistěte. Pokud použijete dýni Hokkaido, nemusíte ji loupat.

2

Cibuli nakrájejte najemno, mrkev a celer na menší kostky a dýni na větší kostky, aby se během vaření úplně nerozvařila. Česnek nakrájejte na plátky.

3

Fazole z plechovky sceďte.

4

Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli, celer a mrkev a opékejte 5 minut na středním plameni.

5

Přidejte česnek, rajčatový protlak, dýni a scezené fazole a opékejte další 1 minutu.

6

Vše zalijte vývarem. Vařte 15–20 minut na mírném plameni.

7

Do jednotlivých misek připravte čerstvé listy špenátu, ty zalijte ještě teplou polévkou a na závěr posypejte parmazánem.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Monika Pigiová
05. listopadu 2020

chutná

Věra Horká
17. září 2020

Výborná, vařím ji pravidelně.

Kateřina Chlupová
24. června 2020

Polévka byla výborná, až nás to s přítelem překvapilo. Jistě si ji přidám mezi oblíbené. Moc děkuji za recept ☺️

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních