
Sada 3 nožů Opinel

Všechnu zeleninu očistěte. Pokud použijete dýni Hokkaido, nemusíte ji loupat.
Cibuli nakrájejte najemno, mrkev a celer na menší kostky a dýni na větší kostky, aby se během vaření úplně nerozvařila. Česnek nakrájejte na plátky.
Fazole z plechovky sceďte.
Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli, celer a mrkev a opékejte 5 minut na středním plameni.
Přidejte česnek, rajčatový protlak, dýni a scezené fazole a opékejte další 1 minutu.
Vše zalijte vývarem. Vařte 15–20 minut na mírném plameni.
Do jednotlivých misek připravte čerstvé listy špenátu, ty zalijte ještě teplou polévkou a na závěr posypejte parmazánem.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
chutná
Výborná, vařím ji pravidelně.
Polévka byla výborná, až nás to s přítelem překvapilo. Jistě si ji přidám mezi oblíbené. Moc děkuji za recept ☺️