
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Všechnu zeleninu očistěte. Pokud použijete dýni Hokkaido, nemusíte ji loupat.
Cibuli nakrájejte najemno, mrkev a celer na menší kostky a dýni na větší kostky, aby se během vaření úplně nerozvařila. Česnek nakrájejte na plátky.
Fazole z plechovky sceďte.
Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli, celer a mrkev a opékejte 5 minut na středním plameni.
Přidejte česnek, rajčatový protlak, dýni a scezené fazole a opékejte další 1 minutu.
Vše zalijte vývarem. Vařte 15–20 minut na mírném plameni.
Do jednotlivých misek připravte čerstvé listy špenátu, ty zalijte ještě teplou polévkou a na závěr posypejte parmazánem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
chutné a rychlé na přípravu, přidala jsem chilli vločky a pórek
Automaticky přeloženo z němčiny
Skvělá polévka
Opravdu jsem si pochutnala, budu vařit pravidelně 👍💪