
Jak jíme zdravě v létě se slevou 68 %

Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %

Všechnu zeleninu očistěte. Pokud použijete dýni Hokkaido, nemusíte ji loupat.
Cibuli nakrájejte najemno, mrkev a celer na menší kostky a dýni na větší kostky, aby se během vaření úplně nerozvařila. Česnek nakrájejte na plátky.
Fazole z plechovky sceďte.
Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli, celer a mrkev a opékejte 5 minut na středním plameni.
Přidejte česnek, rajčatový protlak, dýni a scezené fazole a opékejte další 1 minutu.
Vše zalijte vývarem. Vařte 15–20 minut na mírném plameni.
Do jednotlivých misek připravte čerstvé listy špenátu, ty zalijte ještě teplou polévkou a na závěr posypejte parmazánem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborná kombinace. Nakonec jsem použila sušené fazole (namočené přes noc, vařené ve vývaru cca hodinu).
chutné a rychlé na přípravu, přidala jsem chilli vločky a pórek
Automaticky přeloženo
Skvělá polévka