HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 426 kcal
  • 22 g bílkovin
  • 13,1 g tuků
  • 56,3 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Všechnu zeleninu očistěte. Pokud použijete dýni Hokkaido, nemusíte ji loupat.

2

Cibuli nakrájejte najemno, mrkev a celer na menší kostky a dýni na větší kostky, aby se během vaření úplně nerozvařila. Česnek nakrájejte na plátky.

3

Fazole z plechovky sceďte.

4

Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli, celer a mrkev a opékejte 5 minut na středním plameni.

5

Přidejte česnek, rajčatový protlak, dýni a scezené fazole a opékejte další 1 minutu.

6

Vše zalijte vývarem. Vařte 15–20 minut na mírném plameni.

7

Do jednotlivých misek připravte čerstvé listy špenátu, ty zalijte ještě teplou polévkou a na závěr posypejte parmazánem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Valentina
31. července 2023

Výborná kombinace. Nakonec jsem použila sušené fazole (namočené přes noc, vařené ve vývaru cca hodinu).

jps
26. února 2023

chutné a rychlé na přípravu, přidala jsem chilli vločky a pórek

Automaticky přeloženo

hodnocení_1401937
lenka.nohalova
07. ledna 2023

Skvělá polévka

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních