HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 212 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 12 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Papriky zbavte jadérek a nakrájejte na kostky (2 cm × 2 cm). Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. Rajčata na nakrájejte na kostky o velikosti (1 cm × 1 cm). Jarní cibulku nakrájejte najemno a pažitku najemno nasekejte.

2

V pánvi na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje. Jakmile je olej rozpálený, vložte do pánve na plátky nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené papriky a společně opékejte na středním plameni 3–4 minuty.

3

Poté do pánve přidejte na kostky nakrájená rajčata a rajčata z plechovky, přilijte 130 ml vody, osolte, opepřete a vše společně vařte na středním plameni 4–5 minut pod pokličkou.

4

Jakmile je směs provařená, do pánve vyklepněte 4 vejce, přidejte najemno nakrájenou jarní cibulku a za stálého míchání vařte na středním plameni další 1 minutu.

5

Po uplynutí času vypněte plamen, hotové lečo rozdělte do 4 talířů a každou porci před podáváním posypte najemno nasekanou pažitkou.

TIP
Zeleninové lečo servírujte s kváskovým chlebem nebo vařenými bramborami.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Simona Vandlickova
15. listopadu 2024

Výborné 👍👍

Zuzanna Wasielewska
17. června 2024

Čenich

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních