
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Tuňáka osušíme. Osolíme ho, opepříme a posypeme citrónovou kůrou.
Smícháme si oba druhy sezamových semínek a syrového tuňáka v nich důkladně obalíme.
Rozehřejeme si pánev s 1 lžičkou olivového oleje tak, aby pánevbyla úplně rozpálená.
Tuňáka opékáme cca 1 minutu z každé strany. Tuňák nesmí být zcela propečený - ve středu by měl být úplně syrový.
Sundáme z pánve a dáme stranou odpočinout.
Do větší mísy vložíme všechny druhy salátů a v menší mise si připravíme zálivku.
Do olivového oleje metličkou důkladně zašleháme med, citrónovou šťávu a balzamikový ocet. Hotovou zálivku nalijeme na salát a promícháme.
Tuňáka nakrájíme velmi ostrým nožem na tenké plátky.
Plátky tuňáka poklademe na talíř společně se salátem a podáváme.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný recept!🤩🤩🤩 (tuňáka jsem opékala z každé strany jen 20-30 sekund)
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Výborné, rychlá příprava! 🥰
Výborná zálivka na salát👌🏼