HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 452 kcal
  • 16 g bílkovin
  • 16,2 g tuků
  • 63,1 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

2 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Batáty oloupejte, očistěte a společně s paprikou a rajčetem nakrájejte na menší kostky.

2

Cibule oloupejte a nakrájejte na klínky.

3

Ve větší pánvi rozpalte olej a na středním plameni opékejte batáty cca 12 minut.

4

Přidejte rajče, cibuli a papriku a opékejte 3 minuty.

5

Přidejte na proužky nakrájený pršut a opékejte další 2 minuty.

6

Přidejte špenát, plotýnku již vypněte a nechte jej jen zavadnout a prohřát.

7

Osolte, opepřete a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

revuczkynora
26. června 2024

Velmi chutné jsou i vegetariánské a šunkové verze. Skvěle se k němu hodí i grilovaný sýr. Pokud budu batáty péct v samostatné troubě a poté je otočím na ragu, bude struktura lepší.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1380459
Lucie Domasová
23. března 2024

udělala jsem vegetariánskou verzi a moc mi chutnalo

Czakó55
07. března 2023

Ukázalo se to velmi chutné. Udělám to jindy.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních