HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 617 kcal
  • 34 g bílkovin
  • 25 g tuků
  • 65 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

2 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Rýžové nudle vložíme do hrnce se studenou vodou a necháme namáčet. Maso nakrájíme na nudličky a přesuneme do mísy. Přidáme k němu prolisované stroužky česneku.

2

Zázvor zbavíme slupky a nastrouháme najemno. Přidáme k masu společně s kukuřičným škrobem a lžící oleje. Osolíme a opepříme. Pořádně promícháme a dáme stranou.

3

Mezitím si připravíme zeleninu. Papriku nakrájíme na tenké nudličky a cibuli na plátky.

4

Rozpálíme si nepřilnavou pánev a vložíme na ni naložené maso. Restujeme, dokud se maso nezatáhne ze všech stran (20 minut) , a přihodíme nakrájenou papriku a cibuli.

5

Takto restujeme cca 5 minut. Poté přidáme tamari, med a vývar (nebo vodu). Pořádně promícháme a necháme omáčku trochu zhoustnout.

6

Rýžové nudle v hrnci přivedeme k varu a průběžně kontrolujeme, aby se nepřevařily. Rýžové nudle vaříme po dobu, která je uvedena na obalu, obvykle je to ale jen prá minut.

7

Maso podáváme s nudlemi a posypané jarní cibulkou.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Ivana Turková
08. ledna 2024

Přidávám ještě hrst fazolek a super.

Kateřina Karbanová
02. května 2023

Bylo to vymikající

Jaroslava Poláková
18. dubna 2023

Opravdu výborné

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních