
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Rýžové nudle vložíme do hrnce se studenou vodou a necháme namáčet. Maso nakrájíme na nudličky a přesuneme do mísy. Přidáme k němu prolisované stroužky česneku.
Zázvor zbavíme slupky a nastrouháme najemno. Přidáme k masu společně s kukuřičným škrobem a lžící oleje. Osolíme a opepříme. Pořádně promícháme a dáme stranou.
Mezitím si připravíme zeleninu. Papriku nakrájíme na tenké nudličky a cibuli na plátky.
Rozpálíme si nepřilnavou pánev a vložíme na ni naložené maso. Restujeme, dokud se maso nezatáhne ze všech stran (20 minut) , a přihodíme nakrájenou papriku a cibuli.
Takto restujeme cca 5 minut. Poté přidáme tamari, med a vývar (nebo vodu). Pořádně promícháme a necháme omáčku trochu zhoustnout.
Rýžové nudle v hrnci přivedeme k varu a průběžně kontrolujeme, aby se nepřevařily. Rýžové nudle vaříme po dobu, která je uvedena na obalu, obvykle je to ale jen prá minut.
Maso podáváme s nudlemi a posypané jarní cibulkou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vynikající, přidala jsem ještě nastrouhanou mrkev. Zázvor přidává výbornou pikantní chuť. Tento recept se stal mým nejoblíbenějším. 😊
Automaticky přeloženo z slovenštiny
prostě skvělé
Automaticky přeloženo z němčiny
moc dobré, místo papriky jsem dala mrkev a všem chutnalo