HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II se slevou 75 %

Strana 92Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 476 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 36 g tuků
  • 31 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

4 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Brambory oloupejte a vařte v osolené vroucí vodě doměkka na mírném plameni 15–20 minut.

2

Mezitím si v míse připravte marinádu smícháním olivového oleje, šťávy z pomeranče, šťávy z citronu, tymiánu, soli a pepře.

3

Očištěné žampiony naložte do marinády, mísu přikryjte a dejte na cca 20 minut stranou.

4

Zatímco se žampiony marinují, připravte omáčku. Avokáda oloupejte, vypeckujte, nakrájejte na kostky, dejte do mísy a rozmačkejte vidličkou. Do mísy prolisujte 2 stroužky česneku, přidejte olivový olej, šťávu z ½ citronu a jarní cibulku. Vzniklou omáčku promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

5

Žampiony vyjměte z marinády a smažte na pánvi s nepřilnavým povrchem při středním plameni cca 4 minuty z každé strany.

6

Uvařené brambory smíchejte s ghí a petrželovou natí.

7

Osmažené žampiony nakrájejte na plátky, polijte omáčkou a podávejte s připravenými bramborami.

TIP
Žampiony portobello potřené menším množstvím olivového oleje můžete také grilovat na mřížce.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Joginek2
02. října 2021

👌🏻

Veronika Mičulková
26. srpna 2021

4 velké žampiony vyjdou na slabé 2 porce. Marináda chutná zajímavě a s avokadem tvoří sladěný pár.

6bdp6gypt3@privaterelay.appleid.com
31. prosince 2020

Nápadité, lehké jídlo. Kombinace portobello steaku s avokádovou omáčkou super!!

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních