
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si v osolené vodě ve větším hrnci uvařte brambory. Brambory vařte vcelku (včetně slupky) po dobu cca 13–15 minut na středním plameni.
Mezitím si rozehřejte troubu na 210–215 °C a připravte si menší zapékací nádobu (20 cm × 30 cm).
Uvařené brambory vložte do zapékací nádoby, pokapejte olivovým olejem a vložte do předehřáté trouby na 18–21 minut.
Zhruba 5 minut před koncem pečení začněte s přípravou náplně. Do menší misky vložte smetanový sýr, najemno nastrouhaný parmazán, najemno nastrouhaný česnek, mléko, tvaroh, zakysanou smetanu, najemno nasekanou pažitku, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte.
Upečené brambory vyjměte ze zapékací nádoby a lehce nařízněte tak, aby se vytvořila „kapsa“ – tu následně naplňte připravenou směsí ze smetanového sýra.
Takto připravené brambory můžete podávat.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
.
bylo to moc dobré. I náš kocourek si pochutnal 👍🤣
Přidala jsem hodně šalvěje.