![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si předehřejte troubu na 195–200 °C a připravte si menší pekáč (20 cm × 30 cm).
Papriky očistěte a zbavte jader.
Ve větší misce smíchejte krůtí maso, vejce, rozmarýn, tymián, česnek, hladkolistou petrželovou nať, sůl a pepř. Touto směsí
naplňte očištěné papriky, ty následně vložte do pekáče a podlijte krájenými rajčaty.
Připravené papriky poté dejte do trouby a pečte 20–25 minut na 195–200 °C. Po upečení můžete podávat.
Jak připravit na mražení: Plněné papriky upečte, ale nepodlévejte krájenými rajčaty. Upečené papriky nechte vychladnout a následně naskládejte do uzavíratelné plastové nádoby. Takto připravené papriky můžete vložit do mrazáku, kde vydrží 2–3 měsíce.
Jak uvařit po rozmrazení: Po rozmrazení vložte papriky do pekáče, podlijte je krájenými rajčaty, dejte do předehřáté trouby a pečte 15–17 minut na 180–185 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními