Košík je prázdný
Osvěžující rajčatové gazpacho
- 10 min
- 0 min
- Snadné
- 2 porce
Studená polévka neboli gazpacho se dá připravit z různých druhů zeleniny. Tato verze v sobě ukrývá kromě rajčat také papriku a různé druhy bylinek. Příjemné ochlazení si nemusíte dopřát jen v podobě chladného nápoje.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 154 kcal
- 2 g bílkovin
- 11 g tuků
- 12 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Rajčata, cibuli, papriku, olej, ocet, špetku soli, špetku pepře a česnek rozmixujte v mixéru dohladka.
2
Polévku pak dejte před podáváním vychladit.
3
Vychlazené gazpacho rozdělte do dvou misek, posypte čerstvou pažitkou a podávejte.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
nejlepší osvěžující polévka ever! úžasná 😍
Automaticky přeloženo