Osvěžující rajčatové gazpacho
10 min
0 min
Snadné
2 porce
Studená polévka neboli gazpacho se dá připravit z různých druhů zeleniny. Tato verze v sobě ukrývá kromě rajčat také papriku a různé druhy bylinek. Příjemné ochlazení si nemusíte dopřát jen v podobě chladného nápoje.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 154 Kcal
- 2 g bílkovin
- 11 g tuků
- 12 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Rajčata, cibuli, papriku, olej, ocet, špetku soli, špetku pepře a česnek rozmixujte v mixéru dohladka.
2
Polévku pak dejte před podáváním vychladit.
3
Vychlazené gazpacho rozdělte do dvou misek, posypte čerstvou pažitkou a podávejte.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
nejlepší osvěžující polévka ever! úžasná 😍
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Dala jsem 3/4 cibule a pridala dalsi dve rajcata a i tak to bylo moc palivy..
moc dobré ❤❤❤