HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 724 kcal
  • 38 g bílkovin
  • 57 g tuků
  • 8 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

2 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Filety z lososa osolte a opepřete z obou stran.

2

V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, položte na ni lososa kůží dolů a opékejte 6 minut na středním plameni.

3

Lososa otočte a opékejte 5 minut z druhé strany.

4

Avokádo, bazalku, česnek, citronovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř rozmixujte do hladké konzistence.

5

Filety přemístěte na talíř, polijte omáčkou a podávejte s libovolnou zeleninou nebo salátem.

TIP
Lososa podávejte s bramborovou kaší.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Tomáš Mach
11. června 2024

Delikatesa

hodnocení_1498481
alenatesarova97gmailcom
28. ledna 2024

👍👍 omáčku opravdu potřeba trochu zředit, jinak výborné

hodnocení_1461191
Kateřina Kazimourová
23. ledna 2024

Skvělý recept, rychlá příprava a výborná chuť! 🤤 Jen ten přeliv jsem ještě trošku zředila vodou, aby nebyl tolik hustý, ale chuť byla stále výborná. Určitě recept využiji i příště. 😊

hodnocení_1474617
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních