
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Filety lososa osolte a opepřete z obou stran.
V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, položte na ni lososa kůží dolů a opékejte 6 minut na středním plameni.
Lososa otočte a opékejte 5 minut z druhé strany.
Avokádo, bazalku, česnek, citronovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř rozmixujte do hladké konzistence.
Filety přemistěte na talíř, polijte omáčkou a podávejte s libovolnou zeleninou nebo salátem.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vynikající recept,velice zajimave spojení chuti
Vyborne! A rychle...
Perfektní a chutné jídlo. Příště si jen pohlídat přípravu lososa. Opravdu nestačí ho jen šupnout na pánvičku. Doporučuji na dvou místech naříznout kůži a smažit na másle.