
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 175 °C.
Připravte si dva archy pečicího papíru. Na spodní polovinu pečicího papíru rozprostřete špenát a na plátky nakrájené žampiony.
Lososa položte na špenát s žampiony, posypte solí, pepřem, potřete chilli a zakápněte olivovým olejem.
Lososa přehněte druhou polovinou pečícího papíru, zarolujte od jednoho kraje k druhému. Tím vytvoříte kapsu.
Lososa dejte na plech a přemístěte do trouby.
Pečte při 165–175 °C 15 minut.
Lososa podávejte s rýží, pečenými brambory nebo celozrnným pečivem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Za nás skvělý. Dělala jsem k tomu batátové pyré s česnekem. Kdyby jste dělal někdo jen brambory, doporučuji lososa dochutit česnekem ❤️
Nádherně šťavnaté, moc nám chutnalo.
Automaticky přeloženo z němčiny