Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 80Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 147 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 7 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

4 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 190 °C.

2

V hrnci přiveďte vodu k varu. Květák umyjte, rozdělte na růžičky, přidejte do hrnce a uvařte doměkka na středním plameni (potrvá to cca 5–10 minut).

3

Vodu slijte, květák vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte.

4

Následně přidejte všechny ostatní ingredience na těsto a mixujte, dokud se směs nespojí.

5

Plech vyložte pečicím papírem. Rozmixovanou směs nanášejte na plech pomocí lžičky tak, aby ze směsi byly cca 4 menší pizzy.

6

Na lžíci olivového oleje opékejte najemno nakrájenou cibuli 2–3 minuty na mírném plameni.

7

Poté přidejte protlak a opékejte další 2 minuty.

8

Přidejte rajčata nakrájená na menší kousky a nechte omáčku 5 minut provařit na středním plameni. Dochuťte oreganem, solí a pepřem.

9

Hotovou omáčku rovnoměrně natřete na pizzy a pečte při 180–190 °C cca 20 minut.

10

Pizzy vyndejte z trouby, navrstvěte na ně libovolné suroviny a poté dejte na dalších 10 minut do trouby.

11

Upečené pizzy nakrájejte na menší kousky a podávejte.

TIP
Jako náplň můžete použít mozzarellu, olivy, šunku, parmazán, rukolu nebo rajčata s bazalkou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Brygida Zdrzalek
03. března 2024

pizza chutná dobře. Pečení trvalo asi hodinu.Trochu se to rozpadalo

Automaticky přeloženo

Filo
11. února 2024

Samotná pizza nechutnala špatně. Přidala jsem na vrch šunku, kukuřici a strouhanou mozzarellu a pořád měla porce přijatelný počet kalorií. Problém je, že se extrémně rozpadá. Podle receptu jsem nepřidávala žádnou mouku a možná by se sešlo kousek.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních