HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 84Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 498 kcal
  • 36 g bílkovin
  • 20 g tuků
  • 43 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Zázvor nastrouhejte najemno, maso nakrájejte na kostky a dejte do mísy společně s olejem, solí, pepřem a kari kořením. Vše promíchejte a dejte alespoň na 1 hodinu do lednice.

2

Rýži uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě doměkka (cca 20–25 minut).

3

Ve větší pánvi opékejte naložené kuřecí kousky na přepuštěném másle cca 7 minut doměkka při středním plameni.

4

Poté přilijte kokosovou smetanu a nechte provařit další 4 minuty.

5

Hotovou směs rozdělte do 4 talířů a podávejte s uvařenou divokou rýží.

6

* Kokosová smetana je rostlinná alternativa běžné smetany. Hodí se zejména do thajských pokrmů.

TIP
Pro jemnější konzistenci rozmačkejte vidličkou dužinu z 1 avokáda a přidejte ji ke každé porci. Hotový pokrm posypte čerstvým koriandrem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Franziska Holzer
02. ledna 2023

super chutné 😋

Automaticky přeloženo

hodnocení_1330675
Rebeka Bajanová
24. listopadu 2022

Recept je výborný, akorát se mi nepodařilo nikde sehnat indiánskou rýži. Umíte někdo poradit, kde ji lze koupit?

Automaticky přeloženo

Adelui
10. března 2022

výborné

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních