
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Jáhly vařte v osolené vroucí vodě do změknutí – zhruba 10 minut.
Cibuli si nakrájejte na kostičky.
Kuřecí stehna si osolte, opepřete a restujte je na 2 lžících slunečnicového oleje dozlatova (4 minuty z každé strany).
Po orestování stehna vyjměte, dejte stranou a na stejnou pánev vložte nakrájenou cibuli.
Cibuli orestujte dozlatova, posypte sladkou paprikou, přidejte loupaná rajčata a kokosové mléko a vložte zpět orestovaná stehna.
Vše vařte do zhoustnutí zhruba 20 minut na středním plameni. Stehna následně ze směsi vyjměte, roztrhejte vidličkou na menší kousky a libové maso s kůží vraťte zpět do hrnce. Kosti si můžete nechat třeba na přípravu vývaru.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jáhly u nás úspěch neměly, nahradily jsme je těstovinami, ale omáčka výborná, příjemně nás překvapila!
bomba
mňam, trochu jsem měla obavy z toho kokosového mléka, že přehluší tu chuť papriky, ale ne, je to fakt skvělé.