HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 98Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 350 kcal
  • 17 g bílkovin
  • 9 g tuků
  • 51 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

4 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Rýži dejte vařit podle návodu na obalu.

2

V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte najemno nakrájenou cibulku a opékejte cca 5 minut na středním plameni.

3

Do pánve přidejte na plátky nakrájené stroužky česneku a vyloupané krevety a opékejte dalších 5 minut.

4

Přidejte na kostky nakrájená rajčata, podlijte 100 ml vody a nechte 10 minut provařit na mírném plameni. Směs osolte a opepřete podle chuti.

5

Hotovou směs posypte nakrájenou čerstvou bazalkou a rukolou, rozdělte do 4 talířů a podávejte s rýží.

TIP
Místo rajčat můžete cibulku zalít sójovou smetanou – uvaříte tak krémovou verzi pokrmu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
26. srpna 2022

Jednoduché a chutné, určitě jsem nedělala naposledy 🙂

Marcipanka
20. dubna 2022

výborné👍velké díky za vaši práci♥️

Lindula
14. dubna 2022

Moc dobré, ako dovolenka v Taliansku 🙂

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních