
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Krevety očistíme. Hlavy a krunýř z krevet dáme stranou.
Na pánvi na lžíci řepkového oleje orestujeme krevety a na plátky nakrájený česnek. Odstavíme.
V rendlíku rozehřejeme 1 lžičku řepkového oleje. Přidáme krunýře a hlavy z krevet. Lehce podrtíme vařečkou a podlejeme vodou (150ml).
Na mírném plameni necháme 10 minut povařit. Poté přecedíme do misky a odložíme stranou.
Krevety s česnekem vrátíme na plotýnku. Přidáme cukrový hrášek, květák a orestujeme.
Poté zasypeme kari a zalijeme vývarem z krunyřů z krevet.
Vyredukujeme na polovinu (cca 10 minut).
Poté přilijeme smetanu, přidáme zbytek koření společně se šťávou a kůrou z limetky.
Směs se nejlépe hodí k rýži.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobré:)
Dobré, ale teda od obrázku je to hodně vzdálené. Moc mě to nenadchlo, i když špatné to nebylo.
Božská mana, tenthle recep budu mile ráda opakovat. Velice chutné