
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.
Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.
Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.
Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.
V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Supeeeer
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Velmi chutně
Automaticky přeloženo z slovenštiny