HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.

2

Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.

3

Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.

4

Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.

5

V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.

TIP
Podávejte s vařenými bramborami. Nahrubo nasekejte čerstvou pažitku a pokrm jí posypejte. Ke karbanátkům skvěle sedí jogurtový nebo tvarohový dip.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Gabriela Mičkováflag cs
13. dubna 2021

Výborné, akorat mi nechtěli držet pohromadě :-)

Kateřina Rippováflag cs
13. dubna 2021

Opravdu výborné. Po chutnal si i syn (dva a půl roku) ;)

Pája1flag cs
27. března 2021

Výborná chuť!

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních