
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.
Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.
Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.
Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.
V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Pekl jsem v troubě, místo smažení a byly moc dobré :-).
Výborné, skvěle, vločky po usmažení na povrchu jemně křupou. Manžel je vegetarián a moc si je pochvaloval, takže tento recept přibyde na našem seznam oblíbených jídel :-) za mě je lepší dát tofu uzené dodá ještě lepší chuť.
Výborné, ještě jsem vylepšila strouhaným sýrem a dalšími bylinkami.