HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 117 kcal
  • 5,2 g bílkovin
  • 6,1 g tuků
  • 9,9 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

8 kusů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.

2

Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.

3

Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.

4

Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.

5

V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.

TIP
Podávejte s vařenými bramborami. Nahrubo nasekejte čerstvou pažitku a pokrm jí posypejte. Ke karbanátkům skvěle sedí jogurtový nebo tvarohový dip.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Pavlína Bartoňová
17. dubna 2024

Recept byl výborný. Podle komentářů jsem rovnou přidala ještě jedno vejce a drželo to parádně. Tofu jsem dala uzené a nemělo to chybu.😊

hodnocení_1197212
Iwona R-Sz
10. ledna 2024

chladný!!!!

Automaticky přeloženo

Eva Hrnčiříková
03. ledna 2024

8 ks je jedna porce? Nutriční hodnota je na 1 ks, nebo celou porci? Já tomu prostě nerozumím 🫢 děkuji

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních