HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.

2

Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.

3

Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.

4

Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.

5

V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.

TIP
Podávejte s vařenými bramborami. Nahrubo nasekejte čerstvou pažitku a pokrm jí posypejte. Ke karbanátkům skvěle sedí jogurtový nebo tvarohový dip.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Andrzej Kazimierz Kwasek
19. ledna 2022

Recept spolknut, vyzkoušejte o víkendu, protože si produkt musíte koupit, díky 👍

Automaticky přeloženo z polštiny

Terii721
10. ledna 2022

,,těsto,, teda absolutně nedrželo pohromadě, přidala jsem vejce a udělá jsem z placičky. Chuťově však moc dobré

Iva Red
23. října 2021

Kapustové karbanátky jsou výborné. S těstem se pěkně pracovalo, jen pro jistotu jsem tam přidala lžičku kukuřičného škrobu. Chuťově opravdu skvělé 👌. Smažila jsem na pečícím papíru v troubě, který jsem předtím lehce postříkala olejem ve spreji, stejně jako horní stranu karbanátků 😉

hodnocení_1271354
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních