![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.
Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.
Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.
Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.
V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Recept byl výborný. Podle komentářů jsem rovnou přidala ještě jedno vejce a drželo to parádně. Tofu jsem dala uzené a nemělo to chybu.😊
chladný!!!!
Automaticky přeloženo
8 ks je jedna porce? Nutriční hodnota je na 1 ks, nebo celou porci? Já tomu prostě nerozumím 🫢 děkuji